Aperitief & Cocktails | |
70 cl | |
Spanje, Vilafranca del Penedès. |
|
De wijn die gebruikt wordt om deze vermouth te produceren is Parellada en is afkomstig van het familielandgoed "Mas Miquel". Voor de productie van deze vermouth gebruiken we holandas (wijngeest) gerijpt op eikenhouten vaten. De holandas worden gedistilleerd uit de Ugni Blanc druivensoort. |
|
Hoge intensiteit in de mond met een zeer goed evenwicht tussen zuurgraad en bitterheid. Met een vleugje zoetigheid en een lichte bitterheid op het einde. Lange, intense en frisse afdronk dankzij de overheersende sinaasappel- en citrusvruchtenaroma's. |
|
Perfect voor het aperitief of als basis voor cocktails zoals Americano of Negroni. |
|
Ideale temperatuur: 8-10 ºC. Het kan ook op ijs worden geserveerd. |
|
De lichte gele kleur met gouden schitteringen in Château Rochecolombe Viognier nodigt je uit tot het proeven van deze aromatische witte wijn. Bij het proeven erkennen we de aroma's van abrikozen en honing.
vanaf9,60 €
In Situ Carmenere Reserva heeft aroma's van rood fruit, specerijen, rook- en bostoetsen. Deze wijn is een aanrader bij fazant of gerookt varkensvlees in mosterdsaus.
10,95 €
De Grand Cru Wineck Schlossberg van Jean-Paul Ecklé is pittiger dan de generieke Gewurztraminer en brengt een royale hoeveelheid fruit mee die een uitstekende rondheid geeft aan deze krachtige wijn.
vanaf14,30 €
Rijpe aroma's van rijp donker fruit en kersen, kruidig en gebrande, houttinten. krachtige elegante wijn met rijpe tannines, subtiele zuren met het terugkerend fruit en hout in de mooie afdronk.
vanaf14,90 €
Vermouth del Professore wordt gemaakt met "moscato delle Langhe" wijn, aangelengd met een alcohol infusie van hoge kwaliteit van vijftien kruiden en specerijen - waarvan de meeste te vinden zijn in de Alpen in de buurt van Turijn.
29,95 €
Siset Vermouth
|
In winkelwagentje |