Zuid-Afrika

Er zijn zes wijnstreken in Zuid-Afrika waarvan de wijnen de titel "Wine of Origen" mogen dragen. Naast de zes regio's zijn er 26 districten, 67 wards, 179 estates en nog individuele wijngaarden. 

Producten in de kijker

 • Constantia Glen Sauvignon Blanc

  Constantia Glen Sauvignon Blanc

  Klare en heldere wijn met een lichtgele strokleur en limoengroene tinten. Enorm expressieve aroma's van brandnetel en kruisbes, ondersteund door tropische toetsen van nectarine, guave en kiwi - en een ondertoon van vlierbloesem.

  vanaf15,40 €

  Opties bekijken Meer details

 • Slanghoek Cabernet Sauvignon

  Slanghoek Cabernet Sauvignon

  Slanghoek Cabernet Sauvignon, Private Selection, met delicate kruiden in de neus en in de mond zwarte kersen en rijpe aardbeien, zachte tannines en een goed afgeronde, fruitige afdronk.

  vanaf11,10 €

  Opties bekijken Meer details

 • Slanghoek Merlot

  Slanghoek Merlot

  Slanghoek Private Selection Merlot heeft goed geïntegreerde eikenhouten en prominente moerbeien- en vruchtencakearoma's in de mond. Zachte en toegankelijke tannines met een evenwichtige, fruitige afdronk.

  vanaf10,40 €

  Opties bekijken Meer details

 • Slanghoek Pinotage

  Slanghoek Pinotage

  Slanghoek Cellars Private Selection Pinotage, Worcester, Zuid-Afrika - Krachtige, ronde smaak, waarin rijpe bessen en chocolade primeren. Donkerrode wijn, met toetsen van banaan en aardbei. De smaak is uniek en typisch Zuid-Afrikaans.

  vanaf10,40 €

  Opties bekijken Meer details


Meer informatie
Aanvaarden