Levering

Verpakking

De wijnen die we bij Fijne Wijn Goossens verkopen zijn met de grootste zorg en liefde gemaakt. Wij doen er dan ook alles aan om de verzending in de meest optimale omstandigheden te laten gebeuren.

Onze wijnen worden zorgvuldig verpakt in een ultrastevige kartonnen doos, speciaal ontworpen voor het transport van wijnen. Op deze manier moeten onze wijnen u in de best mogelijke staat bereiken.

Levering

Alle bestellingen worden verstuurd vanuit België. Voor de levering van uw order doen wij een beroep op een koerierbedrijf.

Na ontvangst van uw bestelling en betaling worden uw producten binnen een termijn van 24 uur (op werkdagen) klaargemaakt voor verzending. Van zodra uw bestelling onderweg is, wordt u hiervan per email verwittigd. Uw bestelling van vrijdag, zaterdag of zondag zal pas maandag worden verwerkt.

Na ontvangst van deze email zal uw pakket bij u afgeleverd worden binnen enekle werkdagen. Om uw pakket zo spoedig mogelijk bij u te krijgen, vragen we u een adres te geven waar iemand aanwezig is. Indien u afwezig bent op het tijdstip van levering is het mogelijk dat de koerier uw bestelling bij de buren zal afleveren. De koerier zal in dat geval een bericht in uw brievenbus achterlaten. Elke bestelling wordt 3 keer (enkel in België) bij u/uw buren aangeboden tussen 9u en 18u (op werkdagen).

De kosten voor de levering van uw bestelling zijn afhankelijk van het land waar wij uw pakket naartoe moeten sturen. U vindt hieronder de lijst van de landen waar Fijne Wijn Goossens levert en de respectievelijke tarieven (BTW exclusief).

België: € 12,50
Nederland: € 25,00
Luxemburg: € 25,00

Landen die niet in bovenstaande lijst zijn vermeld, behoren niet tot ons standaard afzetgebied. Contacteer onze klantendienst als u een levering wenst buiten het afzetgebied zodat we u een gepersonaliseerd voorstel kunnen doen.

Douane en export

Voor de levering van uw bestelling buiten de Europese Unie is het mogelijk dat u douanerechten en/of accijnzen dient te betalen. Dit is afhankelijk van het land van bestemming. De kosten kunnen tevens variëren van land tot land. Fijne Wijn Goossens heeft geen controle over de mogelijke kosten die in rekening worden gebracht door de respectievelijke douanediensten. Deze kosten zijn ten uwen laste. Tevens is het mogelijk dat de douanediensten uw pakket openen voor controle. Hoewel wij uw privacy zo goed mogelijk willen beschermen, valt een inspectie door de douanediensten buiten onze verantwoordelijkheid. Uitzonderlijk kan de levering van een pakket vertraagd worden door een controle van de douanediensten. Voor meer informatie neemt u best contact op met het douanekantoor van het land van bestemming.


Meer informatie
Aanvaarden