Levering

Zoals bij het bewaren van wijn, loont het om even geduld te hebben. Wij kunnen niet garanderen dat uw bestelling binnen de 24 uur geleverd wordt, maar doen er alles aan om dit zo vlug mogelijk bij u te bezorgen. Hartelijk dank om hiermee rekening te houden.

Verpakking

De wijnen die we bij Fijne Wijn Goossens verkopen zijn met de grootste zorg en liefde gemaakt. Wij doen er dan ook alles aan om de verzending in de meest optimale omstandigheden te laten gebeuren.

Onze wijnen worden zorgvuldig verpakt in een ultrastevige kartonnen doos, speciaal ontworpen voor het transport van wijnen. Op deze manier moeten onze wijnen u in de best mogelijke staat bereiken.

Levering

Alle bestellingen worden verstuurd vanuit België. Voor de levering van uw order doen wij een beroep op een koerierbedrijf.

Na ontvangst van uw bestelling en betaling worden uw producten zo vlug mogelijk (op werkdagen) klaargemaakt voor verzending. Van zodra uw bestelling onderweg is, wordt u hiervan per email verwittigd. Uw bestelling van vrijdag, zaterdag of zondag zal pas maandag worden verwerkt.

Na ontvangst van deze email zal uw pakket bij u afgeleverd worden binnen enekle werkdagen. Om uw pakket zo spoedig mogelijk bij u te krijgen, vragen we u een adres te geven waar iemand aanwezig is. Indien u afwezig bent op het tijdstip van levering is het mogelijk dat de koerier uw bestelling bij de buren zal afleveren. De koerier zal in dat geval een bericht in uw brievenbus achterlaten. Elke bestelling wordt bij u (uw buren) aangeboden tussen 9u en 18u (op werkdagen).

Fijne Wijn Goossens is niet verantwoordelijk voor eventuele opgelopen vertraging tijdens het transport van de goederen.

De kosten voor de levering van uw bestelling zijn afhankelijk van het land waar wij uw pakket naartoe moeten sturen. U vindt hieronder de lijst van de landen waar Fijne Wijn Goossens levert en de respectievelijke tarieven (BTW exclusief).

Zele (postcode 9240): gratis levering
België: € 15 (gratis vanaf € 300)
Nederland/G.H. Luxemburg: € 30,00

Landen die niet in bovenstaande lijst zijn vermeld, behoren niet tot ons standaard afzetgebied. Contacteer onze klantendienst als u een levering wenst buiten het afzetgebied zodat we u een gepersonaliseerd voorstel kunnen doen. Er wordt niet buiten de EU geleverd. 

Meer informatie
Aanvaarden